Referenties

Een modeontwerpster van 35, bezig om een andere koers uit te zetten, zowel in werk als privé:

massage-6

“De behandelingen bij Adelien zijn voor mij ontspanning.
De sfeer is rustgevend, dat is erg belangrijk voor mij.
Ik lig met mijn ogen dicht, en wacht de massage rustig af.
Wat er op dat moment speelt, mag er zijn. bijv loslaten van oude gewoontes. Door de massage leer ik echt te voelen wat er werkelijk speelt. De massage is lichamelijk, maar raakt me altijd geestelijk. Elke keer zorgt er voor dat ik weer een stukje groei. Ik zie dat ik het zelf ben waar ik van kan leren, ook over hoe ik in het leven sta. De massage is altijd verassend, soms ontspannend en soms pijnlijk en diepgravend.”

Reactie van een medewerker van de provincie Gelderland:

“Vanaf het moment dat ik deelneem (inmiddels 4 jaar) aan de stoelmassages en shiatsumassages heb ik veel minder last van mijn handen. Voordien had ik veel pijn en “dove” vingers en heb ik tweemaal injecties in mijn polsen gekregen ivm carpaal tunnel syndroom. De klachten worden vooral veroorzaakt door het werken achter een bureau en met de computer. Ook heb ik minder last van pijnlijke schouders en nek. En daarbij is het heel fijn om even alles te ontspannen en aandacht te besteden aan jezelf.”

“Door jouw handen te volgen even volledig kunnen ontspannen. Inspanning van jou, ontspanning voor mij! Volg jij je gevoel dan kom ik bij mijn gevoel.”

Sabine Muller, UWV werkbedrijf Arnhem Zuid:

“Stoelmassage bij Adelien: enorm ontspannend, na afloop ‘rust’ in het hoofd, altijd een andere massage; net wat nodig is, iedere week een cadeautje voor mezelf, zachte handen, luisterend oor, gezellige gesprekspartner.”