Stoelmassage bedrijven

Vindt u een gezond werkklimaat ook belangrijk? Stoelmassage op de werkvloer draagt bij aan een goede sfeer op de werkplek. Het is een welkome onderbreking en uw werknemers gaan hierna weer fris en helder aan het werk! Ervaar hoe het is, hoe het voelt en wat het doet.

Ik verzorg graag een proefmassage sessie. U krijgt dan een vrijblijvende demonstratie bij u in het bedrijf. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met me op.

Duur van de Shiatsubehandeling

De behandeling is individueel gericht en voor iedereen geschikt. Op een verstelbare massagestoel wordt de massage door de kleding heen gegeven en duurt 15 tot 20 minuten.

rsi stoelmassageBij welke klachten kan het helpen?

Nek en schouderklachten (RSI)

Pijn- en spanningsklachten van hoofd, nek, schouders en rug zijn goed te behandelen. Een speciaal ontworpen stoel maakt dit mogelijk. Afhankelijk van de klacht gebruik ik diverse technieken, zoals strekkingen, rotaties en technieken uit de Shiatsu en Thaise massage. Na enkele afspraken kunnen klachten al verdwijnen, verzacht worden of zelfs voorkomen worden. De preventieve werking helpt mee om ziekteverzuim te voorkomen.

Acute klachten zoals hoofd- en buikpijn

Door het uitoefenen van druk op specifieke drukpunten met behulp van de duim, de handpalm en de andere vingers kunnen blokkades oplossen. De gestagneerde energie kan weer stromen zoals het hoort. Op deze manier worden verschillende klachten verminderd.

Stress

In deze drukke wereld is het bijna onmogelijk om zonder spanning en fricties te leven en te werken. Een gevolg daarvan is dat in organen zich gif- en afvalstoffen gaan ophopen en energieblokkades worden gevormd. Stoelmassages kunnen helpen om stresspatronen te leren herkennen, energieblokkades op te heffen en meer evenwicht te brengen in lichaam en geest. Ik maak gebruik van ademhalingsoefeningen, voedingstips, tips voor de houding en de algemene gezondheid.
adelien-cobben-2

 

 “Door de jarenlange ervaring van stoelmassages bij diverse en uiteenlopende bedrijven, evenementen, verwendagen en bedrijfsfeesten is het bijna een tweede natuur geworden! Mijn handen weten vaak eerder wat er moet gebeuren dan mijn hoofd en ik word altijd weer geraakt door hoe uniek ieder mens is.”

 

Fiscale voordelen

De overheid erkent de toegevoegde waarde van Shiatsu stoelmassages. Daarom zijn er fiscale voordelen verbonden aan de werkplekmassage. De kosten voor werkplekmassage zijn aftrekbaar van de loonbelasting en ook de BTW is aftrekbaar.

Hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden:
– U heeft een Arbo-plan;
– De massage maakt in redelijkheid deel uit van dat Arbo plan;
– De massage vind plaats tijdens werktijd;
– De werknemer is geen eigen bijdrage verschuldigd;
– Er is geen sprake van een aanmerkelijke privé-besparing voor de werknemer.

Voor meer informatie verwijs ik u naar de belastingdienst.