Adelien

“Klachten en ongemakken zijn er niet voor niets; ze zijn uitingen van wat binnenin en buiten ons speelt. Het signaal wat het lichaam geeft is: Er is onbalans; emotie en denken zijn niet in evenwicht, er is geen connectie met het spirituele Zelf.

De bron van onbalans lijkt vaak ver weg, toegedekt of onoplosbaar. Door diep te voelen en te zinken in het lichaam en door ontspanning aan te gaan, kan het lichaam een welkome toegang worden tot ruimte en introspectie; een fundamentele basis voor een-worden in denken, voelen en zijn.”

Ik ben Adelien Cobben, Shiatsutherapeut, stoelmasseur en bodyworker in Ede. In 2004 heb ik de Shiatsu-opleiding afgerond. Daarna o.a. de opleiding 4-Dimensioneel bodywork in België. Naast mijn werk met mensen heb ik als metaalbewerker (constructie) gewerkt en ik werk met Henna, hout en in mijn moestuin. Daarnaast besteed ik graag tijd met mijn honden en mijn familie.

adelien-3